Soalan Yang Selalu Di Tanya Tentang Edible ImageQ : Apakah Edible Image itu ? Bolehkah ia dimakan ?Halalkah dimakan
A : Edible Image adalah image yang dicetak diatas icing sheet (kertas gula). Dicetak dengan printer khas dan mengunakan dakwat khas yang diperbuat dari pewarna makanan .
Kedua dua kertas dan dakwat ini halal dimakan serta mempunyai cop halal yang diperakui oleh Jakim.

Q: Bagaimana cara untuk memesan kek bergambar ini?
A : Kirimkan image/foto yg akan dicetak ke email ke kakinasweet@gmail.com, sertakan ucapan yang diingini (cth-Happy Birthday,Selamat Bertunang, dll)

Q : Foto seperti apa yang boleh dicetak menjadi edible image ?
A : Semua jenis foto boleh dicetak menjadi edible image. Kualiti terbaik adalah dari foto dengan digital camera. Foto dari handfone, atau dari muaturun dari facebook biasanya menghasilkan hasil yang kurang berkualiti.

Q : File berformat apa yang boleh dikirim melalui email?
A : File berformat .jpg , jpeg, png . Tidak digalakkan untuk mengirimkan gambar dalam format Power Point maupun MS Word.

Q : Berapa hari diperlukan sebelum untuk memesan kek kami?
A : 3 hari sebelum tarikh kek diperlukan oleh pelanggan(bergantung kepada keadaan tertentu). Kakina Sweet Bakery mecetak sediri image dan tidak memesan dari pihak lain yang memerlukan masa yang lebih lama ( 1 minggu). Jadi, pesanan adalah lebih cepat jika order dari Kakina Sweet Bakery.Home. Penang homemade cake and cupcake Bayan Lepas,Wedding cake, Birthday cake,Kek kahwin,Kek Pertunangan, Kek Harijadi,Hantaran,area bayan baru, Sungai ara,Jelutong, Geogetown,Ayer Itam, balik Pulau, Teluk Kumbar, Batu Maung, batu Feringgi, Tanjung Bungah, Teluk Bahang, Seberang jaya, Butterworth, Nibong Tebal, kulim Kedah, Sungai Petani,Sungai Bakap, Prai,Kedah, bagan Serai,Parit Buntar,Kuala Kurau,Taiping Ipoh, Perak, Kuala Lumpur,Cartoon, edible image, kek coklat, chocolate, moist, cheese, biskut,  biscuit, ganache, fondant, buttercraem, 3 tier cake, 2 tier cake, Tempahan cake, clik disisi untuk keterangan lebih lanjut Home

Tempahan
Butiran
Tempahan
Anda

Ambil Sendiri

PenghantaranName:
Telefon No
Email Address:

Get your own free form like this one.

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails