Soalan Yang Selalu Di Tanya Tentang Edible ImageQ : Apakah Edible Image itu ? Bolehkah ia dimakan ?Halalkah dimakan
A : Edible Image adalah image yang dicetak diatas icing sheet (kertas gula). Dicetak dengan printer khas dan mengunakan dakwat khas yang diperbuat dari pewarna makanan .
Kedua dua kertas dan dakwat ini halal dimakan serta mempunyai cop halal yang diperakui oleh Jakim.

Q: Bagaimana cara untuk memesan kek bergambar ini?
A : Kirimkan image/foto yg akan dicetak ke email ke kakinasweet@gmail.com, sertakan ucapan yang diingini (cth-Happy Birthday,Selamat Bertunang, dll)

Q : Foto seperti apa yang boleh dicetak menjadi edible image ?
A : Semua jenis foto boleh dicetak menjadi edible image. Kualiti terbaik adalah dari foto dengan digital camera. Foto dari handfone, atau dari muaturun dari facebook biasanya menghasilkan hasil yang kurang berkualiti.

Q : File berformat apa yang boleh dikirim melalui email?
A : File berformat .jpg , jpeg, png . Tidak digalakkan untuk mengirimkan gambar dalam format Power Point maupun MS Word.

Q : Berapa hari diperlukan sebelum untuk memesan kek kami?
A : 3 hari sebelum tarikh kek diperlukan oleh pelanggan(bergantung kepada keadaan tertentu). Kakina Sweet Bakery mecetak sediri image dan tidak memesan dari pihak lain yang memerlukan masa yang lebih lama ( 1 minggu). Jadi, pesanan adalah lebih cepat jika order dari Kakina Sweet Bakery.Kek Coklat Lembab Dari Zac , Batu Feringgi

kek coklat moist ni pulak oder dari Zac.memang mudah sgt2 berurusan dgn Zac,x cerewet,ramah mcm dah kenal lama..hehehe kek ni Zac nak buat juadah di hari raya.dia xnak bunga dia kata nanti jd mat bunga jd dia nak yg ringkas je tapi sedap,yg sedap tu yg takut..hehehe Zac ni rajin tempah n rasa mcm2 kek jd dia ni mmg hebat ler pasal kek2 nih..mana akak tak risau.hehehehe akak rasa lega sgt lepas Zac msg bgtau kek akak sedap sgt,nanti dia nak oder lg kat akak..sgt tu yg mahal tu.hehehe kek coklat moist + ganache
1kg
8"

terima kasih yer Zac...akak tggu oder dari Zac lagi ek.hehehe

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails