Soalan Yang Selalu Di Tanya Tentang Edible ImageQ : Apakah Edible Image itu ? Bolehkah ia dimakan ?Halalkah dimakan
A : Edible Image adalah image yang dicetak diatas icing sheet (kertas gula). Dicetak dengan printer khas dan mengunakan dakwat khas yang diperbuat dari pewarna makanan .
Kedua dua kertas dan dakwat ini halal dimakan serta mempunyai cop halal yang diperakui oleh Jakim.

Q: Bagaimana cara untuk memesan kek bergambar ini?
A : Kirimkan image/foto yg akan dicetak ke email ke kakinasweet@gmail.com, sertakan ucapan yang diingini (cth-Happy Birthday,Selamat Bertunang, dll)

Q : Foto seperti apa yang boleh dicetak menjadi edible image ?
A : Semua jenis foto boleh dicetak menjadi edible image. Kualiti terbaik adalah dari foto dengan digital camera. Foto dari handfone, atau dari muaturun dari facebook biasanya menghasilkan hasil yang kurang berkualiti.

Q : File berformat apa yang boleh dikirim melalui email?
A : File berformat .jpg , jpeg, png . Tidak digalakkan untuk mengirimkan gambar dalam format Power Point maupun MS Word.

Q : Berapa hari diperlukan sebelum untuk memesan kek kami?
A : 3 hari sebelum tarikh kek diperlukan oleh pelanggan(bergantung kepada keadaan tertentu). Kakina Sweet Bakery mecetak sediri image dan tidak memesan dari pihak lain yang memerlukan masa yang lebih lama ( 1 minggu). Jadi, pesanan adalah lebih cepat jika order dari Kakina Sweet Bakery.Kek Harijadi......Dari Reza Batu Maung
Steam Buttercream................


Cupcake....Dari Teh Changkat Jering taipingSteambuttercream......Dari Sha GelugorCupcake....Dari Kawan Sha GelugorCupcake....Dari Kawan Sha GelugorCupcake....Dari Kawan Sha GelugorCupcake....Dari Kawan Sha GelugorKek Harijadi...Dari Rozie Sungai AraCheesecake....Dari Alyn KulimCupcake...Dari Alyn Kulim KedahCake Moist Ganache..........Untuk Iman

Cupcake.....Dari Yusliza Sungai Ara
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails